Leonardo Di Caprio feston ditëlindjen, kaq vite ka mbushur

Ylli i Hollywoodit feston ditëlindjen.

Leonardo Di Caprio sot feston ditëlindjen dhe ylli i Hollywoodit ka mbushur 45 vite jetë.

Aktori i cili lindi në Los Angeles në vitin 1974, pas disa tentimeve në vitin 2016 arriti të marr çmimin ‘Oscar’ për të parën herë me filmin ‘The revenant’.

Por aktori famën më të madhe e morri me rolin e tij kryesorë në filmin ikonik ‘Titanic’ dhe është i njohur në të gjithë botën me rolet e tij