Labinot Tahiri spjegon pse qau në një xhirim të cilin edhe e fshiu në rrjetet sociale (VIDEO)

Labinot Tahiri në emisionin “EliteZone” me Elita Rudin, spjegoi pse qau në një video selfie të postuar ditë më parë, dhe më pas e fshiu atë./GazetaTribuna/

Ja edhe emisioni i plotë Elite Zone në Tribuna Channel:

https://www.youtube.com/watch?v=jS0q_uXZiIw