Labinot Tahiri i thjeshtë, por me veturë shumë të shtrenjtë (VIDEO)

Këngëtari Labinot Tahiri njihet si një njeri i thjeshtë dhe që nuk bën jëtë luksoze, por cfarë vlere ka vetura e tij mund ta kuptoni në videon më poshtë./Gazeta Tribuna/

Ndiqeni edhe emisionin e plotë Elite Zone në Tribuna Channel:

https://www.youtube.com/watch?v=jS0q_uXZiIw