Kylie ia publikon motrës një foto të vjetër nga arkiva

 Kylie ia publikoi Kendallit një foto nga fëmijëria

 

Kylie dhe Kendall Jenner janë emra të dashur për publikun, të cilat komentohen vazhdimisht në shtypin rozë, shkruan lajmi.net.

Së fundi, ishte Kylie ajo e cila postoi një foto nga fëmijëria e Kendallit, kjo e fundit shihet me dy dhëmbë të rënë.

 “Më mungon KendalJenner”, ka shkruar ajo, teksa pranoi pëlqime e komente të shumta sipër atij imazhi.