Ky është emri i djalit të Kim dhe Kanye

Kim Kardashian dhe Kanye West kanë vendosur ta quajnë djalin Saint West. Çifti ka bërë të ditur emrin e djalit të tyre, i cili quhet Saint Ëest, dy ditë pasi vogëlushi ka ardhur në jetë. Kim dhe Kanye tashmë janë prindër të vajzëns dy vjeçare, North.

Çifti ka bërë të ditur emrin e djalit të tyre, i cili quhet Saint West, dy ditë pasi vogëlushi ka ardhur në jetë.

Kim dhe Kanye tashmë janë prindër të  vajzëns dy vjeçare, North.