Kush del me Encën nuk duhet të flasë për këtë gjë se nuk i’a ndjen

Enca shquhet si personazh që i thotë gjërat siç i mendon. Mesa duket një takim, që supozohej të ishte i këndshëm, ka rezultuar aspak i tillë për Encën dhe kjo kuptohet nga një postim në profilin e saj të Instagramit.

Duke pozuar në foto me një fustan tejet të shkurtër atllasi të zi, i cili më shumë duket si këmishë nate se si fustan, Enca shkruan në anglisht: ‘Takim në mbrëmje me mua, ti flet për fëmijërinë tënde dhe unë bëj sikur ma ndjen’.

Epo, kushdo që ka patur këto kohë një takim me Encën, ta dijë se ka ‘dështuar me sukses’, duhet të kishte gjetur një temë më interesante se fëmijëria. Ose, Encës thjesht nuk i ka pëlqyer personi, se ndryshe do i kishte interesuar edhe fëmijëria e tij/saj.