Ku dhe me kë i kaloi Leonora pushimet verore?!

Këngëtarja Leonora Jakupi, e ftuar në emisionin “Si n’shpi”, ndau me shikuesit shumë detaje nga jeta e saj profesionale por edhe ajo private.

Pas angazhimeve të shumëta gjatë vitit, Leonora kishte vendosur të pushoj, ndryshe nga disa kolegë të saj që kanë punuar intenzivisht edhe gjatë verës.

Mësoni në linkun e mëposhtëm se ku dhe me kë i kaloi Leonora pushimet verore!