Kjo është motra sexy e Mias, vajzës së ‘Rebelde’ (Foto)

Të gjithë njohin Anahin, vajzën e njohur si ‘Mia’ e serialit Rebelde.

 Ajo par pak muajsh është bërë nënë. Anahi ka sjellë në jetë Manuelin duke gëzuar kështu gjithë familjen.

Një nga personat që është lumtuaruar me ardhjen në jetë të vogëlushit është tezja e tij, motra e Anahit.

Marichelo Puente është gjithashtu aktore, por shumë pak e njohur për publikun shqiptar. Ajo shpesh ka postuar foto me nipin e saj të vogël duke i shprehur gjithë dashurinë dhe gëzimin që ai ka sjellë në familjen e tyre.

Në fotot e postuara bie në sy ngjashmëria e tyre. Cila prej motrave iu duket më sexy…?

rs-634x634-160912120601-634-anahi-instagram_1492676720-9552920 screenshot-6_1492676473-9369255 screenshot-10_1492676529-3326992 screenshot-9_1492676489-7328680 anahi-marichelo-bebe-tia-sobrino-jpg-imgw-1280-1280_1492676465-872367