Kim gjysmë e zhveshur në mes të rrugës, ngre temperaturat

Kim Kardashian ka pozuar gjysmë e zhveshur.

 

Kur përmendet emri i Kim Kardashian, nuk mungojnë reagimet e njerëzve.

E edhe kur poston diçka të re në rrjete sociale, komentet janë të shumta. Kim së fundi i ka ndarë disa foto të realizuara në mes të rrugës dhe shfaqet gjysmë e zhveshur.

Me këto imazhe ajo ngre temperaturat pasi ka ekspozuar format e përkryera trupore.

Kim njihet për poza të tilla andaj nuk e ka ndërmend të ndalet dhe si duket janë në favor të saj për reklamimin e produkteve të saj, prandaj nuk e ka ndërmend të ndalet.