Kida shet shtëpinë, 80% të fitimit nga muzika ia merr menaxheri? (Foto)

Të bëhesh e famshme, duhet të paguash një çmim, por si duket fama po i kushton shumë më shtrenjët këngëtares së re Orhidea Latifi-Kida.

Sipas një burimi të Magazina.al, Kida ka një kontrat të pafavorshme me menaxherin e saj Muhamet Elshani, sipas kësaj kontrate shumën të cilën ajo e fiton në karrier e saj prej këngëtare ndahet në mënyrë të “pamëshirshme”,vetëm një pjesë e vogël shkon në dorën e Kidës, pasi 80% të fitit sipas kontratës i takon menaxherit të saj Muhamet Elshani dhe pjesa tjetër prej vetëm 20%  këngëtares.

Duke e parë se se vajza e saj nuk fiton edhe aq, babai i këngëtares Bashkim Latifi, ka vendosur kohë më parë që ta shes shtëpinë e tij në lagjen “Tasligje” në Prishtinë për të financuar karrieren e vajzës së tij.

Sipas të njejtit burim babai i Kidës është detyruar të shes shtëpinë pasi këngëtarja edhe pse ka shumë koncerte dhe e angazhuar nuk ka pasur mundësi të financoj videoklipet e saj.

Me gjithë këtë, Kida këto ditë ka vazhduar kontratën e saj me menaxherin Muhamet Elshani dhe producentët Zzap&Chriss, ndërsa nuk dihet nëse ka ndryshuar diçka nga kontrata e vjetër.

Ish-Shtëpia e Kidës në lagjen “Tasligje” në Prishtinë./telegrafi/
12421435_1031893780206771_1394666245_n
12431320_1031893356873480_517035680_n