Këto janë detajet e albumit “BIMA” nga BimBimma

‘‘Bima’’ është  album më i ri i reperit BimBimma, i cili është vazhdimësi e maratonës së albumeve të suksesshme që përshkruajnë karrierën e tij. Ky album atij i kishte marr shumë kohë, por pritshmëritë e tij, i tregon ai vet për emisionin “E’Zone” në Tribuna Channel.
, por pse i kishte  marrë kohe  kaq të  gjatë   dhe qka pretw nga ky album  tregonë  vetë ai .

Reperi  kishte punuar intensivisht për disa vite në këtë album, e promovimin e tij e bëri në menyrë më të veçant. Performanca e tij ishte e tëra live, dhe koncerti u mbajt në një ambient të hapur, në anfiteatrin e pishinës së Gërmisë.

Në videon e bashkangjitur do të mund të shihni atmosferën që mbretëroj atë natë dhe detajet nga vet BimBimma