Këta janë djemtë e Kosovës që po ia zbardhin fytyrën Kosovës në muzikë dhe sport

Përveç çikave, Kosovës po ia zbardhin fytyrën edhe meshkujt në futboll dhe muzikë.

Futbollisti kosovar, Valon Berisha ka publikuar sot një fotografi me Ledri Vulan, Lumi B dhe Milot Rashicën

Padyshim kjo fotografi pasqyron disa nga djemtë kosovar që po ia zbardhin ftyrën kosovës në muzikë dhe sport.