Kështu si në këto foto nuk e keni parë asnjëherë Vedatin e Stupcave (Foto)

Vedat Bajrami, është aktori i famshëm dhe shumë i dashur nga të gjithë.

Tashmë të gjithë e dimë qe Vedati i Stupcave është i martuar dhe ka një vajzë, emri i secilës u duk shumë interesante për të gjithë, shkruan Infokusi.

Jemi mësuar ta shohim gjithnjë nëpër rolet e tija, por asnjëherë si në këto foto.

Vedati po kalon pushimet bashke me gruan dhe vajzën e tij, dhe nga atje kanë dërguar disa foto. Aktori në këto foto më shumë se kurrë reflekton se është shumë i përkushtuar ndaj gruas dhe vajzës së tij.