Kështu na përshëndet Rozana Radi (Foto)

Rozana Radi ka shfrytëzuar motin e mirë për të na sjellë fotografi nga plazhi.

Këngëtarja dhe aktorja ka postuar në rrjetet sociale një imazh, në të cilin shfaqet me bikini.

Sa i përket anës profesionale, ditë më parë Rozi paralajmëroi një këngë të re që duket se do të vijë si bashkëpunim me Korab Jetishin.

Si ajo, ashtu edhe këngëtari nga Kosova, e etiketuan këtë këngë si “hiti i ri”.

Image