Kështu i’a thotë këngës drejtori i Vala-së, Agron Mustafa! (Video)

Këtë edicion në emisionin LEMzA’ në Tribuna Channel me Kiki Rrahmani, mysafirë ishte  drejtori i Vala-së, Agron Mustafa.

Gjatë emisionit ai këndon një ndër këngët e tij të preferuara, për të kuptuar se pë cilën këngë bëhet fjalë dhe se sa i zoti ishte ai me muzikën klikoni linkun e mëposhtëm./GazetaTribuna/