Këngëtari i njohur publikon fotografinë e parë të fëmijës së posalindur

Këngëtari me famë botërore është bërë sërish baba.

Enrique Iglesias dhe bashkëshortja e tij Anna Kournikova janë bërë prindër sërish.

Javën e kaluar këngëtari dhe gruaja e tij mirëpritën fëmijën e tretë, tani binjakët Lucy dhe Nicholas do kenë edhe një motër.

 Edhe pse kaluan disa ditë nga lindja dje Enrique solli fotografinë e parë me vajzën e saj, ku si mbishkrim kishte lënë ‘Drita ime e diellit’.