Kë zgjedhin vajzat gjermane, shqiptarin apo serbin? Kjo do t’ju befasojë

Një eksperiment social është realizuar nga disa “you tub”-ier të njohur në rrugët e Gjermanisë.

Në fokus kanë qenë dy djem, të cilët përkatësisht janë prezantuar si një shqiptar dhe një serb.

Të dyve u janë dhënë flamujt e shteteve përkatëse dhe vajzat e djemtë gjermanë duhet të zgjedhin.

Djalin shqiptar, apo djalin serb? Flamurin shqiptar apo serb? Kë zgjedhin gjermanët?

Në fakt, nga ajo që shihet në video, një pjesë e madhe e tyre preferon shqiptarin dhe zgjedh flamurin shqiptar.

Por, ka edhe nga ata që zgjedhin serbin, megjithëse janë të paktë në numër, se sigurisht, jo të gjithë kanë shije të njëjtë.

 

<iframe width=”640″ height=”360″ id=”am__1119357″ frameborder=”0″ allowfullscreen src=”http://e.abingmedia.com/v/4/1119357.html”></iframe> <script src=”http://e.abingmedia.com/am__loadplayer_v2.js”>{“videoid”: “1119357”, “sid”:”4″}</script>