Kapelet e presonalizuara, aksesori më i mirë

Për shumë kend, kapelja është një aksesor i cili i kompleton veshjen e shume të tjerë nuk mund të dalin fare pa të.
Por fakti që kapelet nuk mbahen nga çdo njeri, do t’ju veçoj juve nga masa, duke shtuar origjinalitetin në sytë e shoqërisë.

E kapelat që perdorin më se shumti  janë  nga hip hop Artistët.

Por nësë keni diçka të personalizuar me emrin tuaj apo edhe me emrin e firmes tuaj, tashmë është krejtësisht e thjeshte sepse në Prishtinë është nje vend i till.

Cap Store Prishtina, është vendi ekskuzliv i kapeleve, ku  mund të gjenilloje të ndryshme të kapelave, të personalizuar.

E nga i erdhi idea Granit Berishes që ta hap një lokal të tillë në Prishtinë, tregon ai vet për E’ Zone.

Granit Berisha nga Cap Store Prishtina flet për E'Zone

Për shumë kend, kapelja është një aksesor i cili i kompleton veshjen e shume të tjerë nuk mund të dalin fare pa te. Capstore është vendi ekskuzliv i kapeleve, ku mund të gjeni lloje të ndryshme të kapelave, të personalizuar. Granit Berisha tregon gjithçka rreth ides dhe punës për një kapele të personalizuar dhe unike!

Publiée par E' Zone sur lundi 11 septembre 2017