Kameramani i 7- luftërave shpalos rrëfimin e tij jetësor!

I ftuar në emisionin LEMzA në Tribuna Channel ishte kamermani i 7 luftërave, Sylejman Kllokoqi i cili shpalosi shumë të pathëna nga jeta e tij familjare si dhe ajo profesionale.

Sylejmani rrëfen përvojat e tij në vende të ndryshe, si përmes syrit të kamerës regjistroi momente me rëndësi historike, momentet kur rrezikohej te humbte jetën e shumë histori tjera të cilat do i kuptoni përmes linkut në vazhdim, çdo histori e tij jep një mesazh me kuptim të veçantë./GazetaTribuna/