“Kallashi 2” quhet Linda, shikojeni (FOTO)

Paksa e çuditshme, por dhe më interesante është fakti se Donejta Kosumi, e njohur më mirë si Kallashi, nuk xhelozon aspak rivalet e saja. 

Kjo dëshmon edhe me këto fotografi, të cilat i posedon revista Kosovarja, ku shihet femra, të cilën Kallashi dëshiron ta bëj publike dhe ta afirmojë.

Është kjo Linda, e njohur më mirë me nofkën “Princesha e Kobrës”. Kaq.

Është apo jo Kallashi 2, apo edhe do e tejkalojë, mbetet të shihet por, Linda tha “unë jam ajo që do jem njëshi tash e tutje”.

Vlen të thuhet se Linda është një nga personazhet e videos së re që Kallashi do ta publikoj së shpejti.

kallashi 1kallashi 2kallashi 3kallashi 4kallashi 5