Jasmin dhe Ross nuk e përmbajnë dot pasionin (FOTO)

Jasmin Walia dhe i dashuri i saj, Ross Worswick, kanë vendosur të kalojnë disa ditë në plazhet e Miamit.

Ata janë fotografuar duke shkëmbyer puthje të nxehta në publik, duke mos e përmbajtur dot pasionin për njëri-tjetrin./GT/

Jass Jasss Jassss mine mine22 mineee2 mineeee smine Yasmin