Ja torturat që përjetova në burg si 17 vjeçar (Video)

Në emisionin LEMzA’ në Tribuna Channel Milaim Zeka rrëfenë edhe për kohën kur si 17 vjeçar u burgos për herë të parë.
Ndër të tjera ai rrëfen edhe personat që e torturuan dhe se si e torturuan.

Kuptojeni përms linkut në vazhdim./Gazeta Tribuna/