Ja me çka luan Kaltrina me djalin e saj (Foto)

Pas një pauze këngëtarja Kaltrina Selimi u rikthye fuqishëm me këngën e saj të fundit “Kohën me kthy “ , e cila po pëlqehet shumë.

Kaltrina u bë nënë e një djali gjë që atë e lumturoj shumë dhe kohën më të madhe këngëtarja e kalon me Tristanin e vogël.

Sot ka postuar një fotografi ku shihen që të dy duke luajtur me rërë dhe normalisht që Kaltrina për ta bërë të birin të lumtur është ulur që të luaj me të.