Ja kujt i shkruante Milaim Zeka letra dashurie (Video)

Në emisionin LEMzA në Tribuna Channel me Kiki Rrahmani këtë javë ishte I ftuar Milaim Zeka. Ai rrëfen edhe për periudhen kur shkruante letra dashurie.

Se kujt ja shkruante ato letra dhe se a kishin efektë kuptojeni përmes linkut në vazhdim./ Gazeta Tribuna/