Ja çka thonë Lyrical Son, Ergeni dhe Elinel për BimBimma-në

Hip hop artistet, Lyrical Son, Ergen dhe Elinel, kane disa fjalë për kolegun e tyre, BimBimma-në. Ata kujtojnë momente gjatë punës së përbashkët, e njëkohësisht flasin edhe për muzikën që ai sjell.

Por, se a e lavdojnë punën e tij apo jo, mund ta kuptoni nga video e bashkangjitu.