Ivanka Trump, njëra ndër fytyrat më me ndikim në botë! (Foto)

E bija e Donald Trump, vlerësohet si njëra ndër fytyrat më me ndikim në botë!

E bija e presidentit të SHBA-ve, Ivanka Trump është vlerësuar si njëra ndër figurat më me ndikim në botë.

ivanka-2_1492735806-7689960

Ivanka, është vlerësuar si një sipërmarrëse, një grua dhe një nënë shumë e përkushtuar. Për shumë kë ajo është një femër që di të japë këshilla të arta, shkruan Time, transmeton Indeksonline.

Ivanka vazhdon të fitojë respektin dhe admirimin e shumë njerëzve anë e kënd botës.

Në këtë artikull përmendet edhe roli i saj për rolin dhe fuqizimin e gruas. Shumë njerëz janë të impresionuar nga guximi i saj.

ivanka-1_1492735802-4746168