Humbi të afërmit si pasoj e tërmetit Evi Reçi: Asgjë s’vlen sa jeta

Evi Reçi ka emocionuar me fjalimin prekës.

Evi Reçi ka kaluar një nga javët më të vështira në jetën e saj, këngëtarja gjatë tërmetit të 26 nëntorit ka humbur xhaxhin e tij bashkë me familje, dhe shoqen e fëmijërisë.

Këngëtarja ka publikuar një video në llogarinë e saj në Instagram ku flet për fatkeqësinë e ndodhur dhe dhimbjen të cilën po jeton.

Por në fund të videos ajo përcjell një mesazh të fortë për të gjithë të prekurit nga kjo tragjedi duke thënë bashkë jemi më të fortë se kurrë.