Grimeri Mario zgjedh fjalët më të ëmbla për ta uruar nënën për ditëlindje

Sot e ëma e një prej grimerëve më të famshëm feston ditëlindjen.

E ëma e grimerit Mario sot feston ditëlindjen, dhe shqiptari i cili arriti të marrë famën me punën e tij me artistë të mëdhenj botëror ka zgjedhur fjalët më të ëmbla për nënën e tij.

Ai përzgjodhi disa fotografi ndër vite dhe shkroi

“Gëzuar ditëlindjen. Njeriu i vetëm që e kupton zemrën time sepse kemi të njëjtin shpirt – çdo natë para se të fle në gjumë marr një tekst nga “natën e mirë të dua” dhe çdo mëngjes zgjohem me një tekst nga ajo, pavarësisht se ku në botë jam. Këtë mëngjes harrova që ishte ditëlindja e saj dhe kur pashë datën thirra për të kënduar ‘Gëzuar ditëlindjen’ ajo pyeti nëse mund të vinte të më ndihmonte t’i bëj rrobat e mia gati për udhëtimin tim. Do të isha i humbur pa ty mami. Unë të dua aq shumë jeta time. Gëzuar ditëlindjen e 73-të”.