Gold Ag në siklet, ja çfarë mundohet të ndal! (VIDEO)

Gjatë intervistës për emisionin LEMzA me Kiki Rrahmani, emision ky i cili transmetohet çdo të premte në ora 20:45 në televizionin Tribuna Channel, nga  reperi i njohur Gold Ag  ndodhë ajo që nuk pritej, klikoni linkun e mëposhtëm për të kuptuar se si dhe çfarë mundohet të ndal ai./GazetaTribuna/