Gjykata me kërkesë për Angelina Jolie

Angelina Jolie dhe Brad Pitt kanë tre djem dhe tri vajza. Megjithëse ata janë ndarë para më shumë se 20 muajve, gjykata ka kërkuar nga Jolie, që aktorit Pitt t`i lejohet të qendroi më shumë kohë me femijët.

Po ashtu, gjykata ka kërkuar nga ajo  të u tregojë fëmijëve, që gjykata ka theksuar që mos pasja e lidhjeve me babain është e dëmshme për ta, dhe se, “ata janë të sigurtë me të.”

Të gjithë fëmijet e tyre janë nën moshën 16 vjeçare dhe janë nën kujdestarinë e Jolie-t.