Gjiko realizon sesion të ri, paralajmëron projektet e reja

Gjiko po bëhet gati për lansimin e projekteve të reja.

Hip hop ylli shqiptar ka realizuar një sesion fotografik ku shfaqet mjaft bukur.Ai duket se po bëhet gati për projektet e reja që do t’i publikojë së shpejti.

Reperi ka kohë nga projekti i fundit, i cili titullohet “Distanca”.

Me atë projekt Gjiko shënoi sukses të konsiderueshëm.
Ndryshë reperi po pret që të bëhet baba këto ditë.
Bashëkshortja e tij është shtatzënë dhe gjinia e fëmiut besohet se është vajzë.