Gili mahnit me pamjen, mori gjithë vëmendjen në dasmën e Bleros dhe Afronës

Gili ishte e pranishme në dasmën e Bleros dhe Afronës.

Këngëtari Blero ditë më parë e ka kurorëzuar dashurinë me afronën me martesë.

Në ditën e tyre më të rëndësishme ata kanë vendosur që pranë vetes ti kenë personat e dashur me të cilët shihet se kanë kaluar një mbrëmje të pa harruar.

Emra të njohur të estradës nuk kanë munguar po ashtu, në mesin e tyre këngëtarja Gili e cila e ka marrë gjithë vëmendjen me veshjen.

Ishte vetë Gili ajo e cila i ka publikuar disa foto në Instagram.