Gashi ndan imazhe nga paraqitja e fundit në Stockholm

Gashi së fundmi ka performuar në Suedi.

Gashi është duke mbajtur koncerte në vendet Evropiane, pas Moskës ai kishte udhëtuar në Suedi ku mbajti koncertin e radhës.

Këngëtari ka ndarë disa imazhe në Instagram nga mbrëmja e djeshme, ku thotë se mbrëmja ishte argëtuese dhe mezi  pret të mbaj koncertin tjetër në Oslo.

Gashi ka qenë nga artistët më të suksesshëm të këtij viti, ai ka publikuar një seri këngësh dhe e fundit titullohet ‘Mr.Ferrari’ të cilën e ka punuar edhe me klip.