Fotot e papublikuara topless të Marilyn Monroe

Marilyn Monroe dhe Kate Moss janë vetëm dy nga femrat, imazhet e papublikuara më parë të së cilave, shfaqen në ekspozitën e Nju Jorkut këtë javë.

Imazhet e koleksionuara nga fotografi Bert Stern do të shfaqen në Galerinë Stanley-Wise, në Manhattan, deri më 20 qershor.

Sipas “Daily Mail”, seritë intime të fotografive ofrojnë imazhe të rralla të papublikuara të Marilyn Monroe. Një prej seteve fotografike të shkrepura nga Stern është shënuar me kryq ngjyrë portokalli nga vetë aktorja, pasi kërkoi të shihte më parë fotot që do të shfaqeshin për Vogue.

Monroeemarilyn lajme-mm_742987366