Foto e rrallë! Shkurta duke e puthur Shyhreten!

Ndër këngëtaret pothuajse më të përfolura që nga martesa e djalit të saj është Shyhrete Behluli.

Për të janë të interesuar të gjithë, se çfarë po bën, si po sillet me re, e shumë gjëra të tjera iu interesojnë fansave të Shyhretes.  Por sot ne kemi zgjedhur një foto, ku Shyhrete Behluli shihet duke u puthur nga këngëtarja Shkurte Gashi, shkruan Kosovarja.

Ky është një moment mjaft emocionues, kur sheh se dy këngëtare me diferencë në moshë shoqërohen, kalojnë mirë dhe duhen mes vete.

p_1492674087-4600095