Fjolla Morina me lëvdata për Shyhrete Behlulin

Fjolla Morina ka vetëm fjalë të mira për Shyhrete Behlulin.

Fjolla Morina e ka vlerësuar shumë Shyhrete Behlulin në postim e fundit të bërë në Instagram.

Në një video të ndarë në Instagram ku shihet duke udhëtuar me makinë ajo kishte lëshuar këngën ‘Shnosh me kan’ të Shyhretes dhe kishte shkruar “Diva ma kënaq shpirtin”.

Edhe pse janë në zhanre të ndryshme të muzikës dy këngëtaret gëzojnë raporte të mira në mes vete.