Fifi flet për personin që ia dedikoi këngën: Mirë që ishte, prandaj unë sot po krijoi perla

Fifi ka folur për personin të cilit ia ka dedikuar këngën “Marova”.

Këngëtarja Fifi ka treguar një ditë pas finales së “Kënga Magjike” se kënga “Marova” ka qenë dedikim.

Ajo ka lënë të kuptohet se ka ekzistuar dikush i rëndësishëm në jetën e saj dhe falë tij tani ajo po krijon projekte muzikore tek të cilat njerëzit po e gjejnë veten.

“Mirë që ishte, prandaj po krijoi perla” u shpreh këngëtarja e cila ngriti sërish të gjithë në këmbë kur këndoi këngën “Marova” në E diela shqiptare, një ditë pas finales ku edhe e mori vendin e dytë.