Femra më seksi e vitit (FOTO)

Dani Mathers është një ndër modelet më të njohura në botë dhe së fundmi është shpallur “Playmate of the Year”.

Mathers është krahasuar shpesh për nga pamja me ikonën Marilyn Monroe.

0514_playmate_010514_playmate_020514_playmate_030514_playmate_040514_playmate_060514_playmate_050514_playmate_070514_playmate_080514_playmate_100514_playmate_110514_playmate_150514_playmate_160514_playmate_170514_playmate_190514_playmate_180514_playmate_120514_playmate_140514_playmate_09