Fatmir Spahiu këngëtar…!?

Aktori i mirënjohur Fatmir Spahiu apo Bufi siq e njohim ndryshe, ishte i ftuar në emisionin e fundit “Si n’shpi”, së bashku me këngëtaren Leonora Jakupi!

E përveq pasionit për të ngrënë ai e dëshmoi veten edhe si një kuzhinier shumë i zoti!

Mes recetës dhe bisedave, i pyetur se a do të bëhej ndonjëherë këngëtarë, kjo ishte përgjigjja e tij!