Enca sot publikon bashkëpunimin e radhës

Enca Haxhia vjen me një bashkëpunim të pa pritur.

Enca ka disa javë që po paralajmëron këngën e re, ajo njoftoi pak më parë se sot do të lansoj projektin e ri muzikor i cili është një bashkëpunim.

 Këngëtarja ka zgjedhur Mixey dhe Zazan artistët adekuat për këngën e re e cila do mbaj titullin ‘Amor’, klipi i të cilës është xhiruar në Kosovë.

Video-projekti ‘Amor’ sot do të publikohet nga ora 18:00.