Emilia Clarke flet për hemorragjinë e trurit: Kjo ma dha një perspektivë që s’do ta kisha

Aktorja Emilia Clarke po reflekton në hemorragjitë e trurit që pësoi gjatë karrierës së aktrimit.

Ish-ylli i “Game of Thrones”, 33-vjeç, ka folur haptas në lidhje me hemorragjitë kërcënuese për jetën që ajo përjetoi dhe vuri në dukje se ato ishin një “gjë e mirë” në një intervistë të re.

“Unë definitivisht mendoj për hemorragjinë e trurit si një gjë të mirë, pasi më dha një perspektivë që nuk do ta kisha ndryshe”, tha Clarke për “Guardian”.

Clarke pësoi hemorragjinë e saj të parë të trurit, pasi filmoi sezonin e parë të “Game of Thrones”. Në shkurt 2011, Clarke iu nënshtrua një operacioni në tru dhe pati një periudhë të gjatë shërimi.

Përfundimisht, ajo arriti të kthehej në “Game of Thrones”. Por në vitin 2013, ylli mësoi që ajo kishte një tjetër “aneurizëm më të vogël”, për të cilën u tha se mund ta godasë në çdo kohë. Ajo më pas iu nënshtrua një operacioni të dytë.

Clarke foli edhe për atë se si vdekja e babait të saj në vitin 2016, së bashku me aneurizmat e saj të shumëfishta, e bënë një person më të fortë.

“Unë jam një qenie njerëzore mjaft elastike. Pra, një prind që vdes dhe hemorragjitë e trurit përkojnë me suksesin dhe njerëzit që ju ndjekin në rrugë”, tha ajo.