Elvana Gjata paralajmëron mbrëmje spektakolare në Prishtinë

Kanë mbetur pak ditë nga koncerti livenga Elvana Gjata në Parkun e Bibliotekës Kombëtare në Prishtinë.

Edhe DJ Gamblemania do të jetë pjesë e koncertit.

Ky koncert tashmë është bërë edhe traditë e bankës ProCredit e cila është mbrapa tërë këtij organizimi madhështor.

 

Elvana Gjata ka filluar përgatitjet për këtë koncert e këtë e mësojmë nga fotot që ajo ka postuar në rrjete sociale.

Ndërsa në një video, Elvana ka ftuar publikun në koncertin e datës 14 dhe se e ka marr malli pafund për publikun kosovarë.

Performanca e Elvanës do të shoqërohet me bend profesional dhe balerinë. Me hyrje falas, koncerti fillon në ora 19:00.