Egzon Pireci: Ky duet me këtë artiste të njohur më ka dështuar (Video)

Egzon Pireci ishte i ftuar në BIZZ për të folur rreth projektit të fundit ‘Zoti ta ktheftë’.

Ai mes tjerash tregoi se një duet ishte gati për publikim por nuk ndodhi asnjëherë.

‘Ndodhi diçka dhe në fund nuk u lansua’, tha Egzoni për BIZZ./Gazeta Tribuna/

https://www.youtube.com/watch?v=XZI54j1ym3o