Edhe pse shtatzënë Zaimina iu “djeg” me foton e fundit!

Ishte këngëtare e preferuar për shumë kë, po për zërin por për pamjen e saj, shkruan “Kosovarja”.

Zaimina Vasjari ka kohë që nuk po sjell këngë për pjesën e fansave të saj të cilët e pëlqenin muzikën që ajo bënte.

Duket se tani më edhe nuk ka kohë të merret me muzikë, kjo pasi që Zaimin ka ngelur shtatzënë. Këtë na e dëshmon edhe foto e fundit që ajo e ka hedh në instagram, e ku i vërehet barku dukshëm që ka filluar t’i fryhet e t’i vërehet.

Gjinia e bebushit ende nuk dihet, por, Zaimina edhe pse shtatzënë ende duket një femër seksi dhe shumë e nxehtë.