E mbyti malli Bleron për këtë person

Blero Muharremi këngëtarë i shumë hiteve dhe shumë këngëve që do mbahen mend, janë baladat ato që I dhanë një sukses të pa kthyeshëm.

Emri i këngëtarit është lakuar shumë në media si për nga ana e karrierës muzikore, koncerteve të shumta dhe angazhimeve që ka dhe rreth studios. Por nuk është kursyer asnjëherë as për jetën private, është përfol tepër shumë.

Edhe pse u bënë vite nga ndarja me ish bashkëshorten Teutën, rrugët tyre janë të ndara përfundimisht por është vajza Tara që do mbetet ajo pjesë e pa harruar e jetës dhe mban gjallë çdo gjë rreth tyre.

Blero gjithmonë është treguar një baba i kujdesshëm ndaj Tarës dhe kur ai ndodhet larg shpreh mallin , mungesën ndaj saj.

Një imazh ku është duke komunikuar më Tarën deri sa Blero ndodhet në Itali, ka lënë dhe një përshkrim ‘Më mungon, dashuri , zemër’.