Dy reperat Anestezioni dhe One T takohen me ishe mafiozin John Alite

Dy reperat Anestezioni dhe One T takohen me ishe mafiozin e familjes Gambino John Alite.

 

Johne Alite vjen ne Kosove per here te pare, ai do te qendroj ne Kosove disa dite dhe do iku ne Shqiperi, ku se bashku me One T dhe Anestezioni do te takohen me reperin Stresi.