Dukjet më të mira të çmimeve Emmy

Edicioni i 69 i çmimeve Emmy u mbajt mbrëmë dhe yjet e Hollywood u shfaqen në tapetin e kuq me disa dukje mjaft mbresëlënëse.

Ne iu sjellim disa prej veshjeve më të bukura të mbrëmjes.