Duet nga Genta dhe Labinot Tahiri

Këngëtarja Genta Ismajli pas një pauze në muzikë ka paralajmëruar se do të rikthehet me disa projekte këtë verë.

Njëra nga këngët që do të sjellë Genta do të jetë duet,dhe megjithëse këngëtarja ka dashur ta mbajë të fshehtë ,mësohet se këngëtari me të cilin do të sjellë duet Genta Ismajli,është Labinot Tahiri.

Kjo këngë e cila po punohet në BiniMusic është një baladë dhe pritet t’i konkurojë bashkëpunimet e shumta këtë verë.