Don Phenom ‘thumbon’ reperin Fero me këto vargje

Postimin e fundit të reperit nuk do e pret mirë Fero.

 

Don Phenom dhe fero nuk ishin haptazi në ‘luftë’ por me postimin e fundit nga Phenom u bënë të qartë gjërat.

Reperi nga Shqipëria në profilin e tij në Instagram ka ndarë një video të reperit Dari ku shihet duke bërë ‘freeestyle’ dhe mes rreshtave ‘thumbon’ Feron.

Ai thotë: Ke ik në Berlin se n Prishtinë çdo ditë ke hangër rreh.

Tash një kohë të gjatë Fero i ka lënë anash ‘fërkimet’ me kolegët, por të shohim nëse ka një kundërpërgjigje për këtë.