Diellza Kolgeci pjesë e videoklipit të këngëtarit të njohur kosovar! (VIDEO)

Bukuroshja Diellza Kolgeci ishte pjesë e edicionit më të ri të emisionit LEMzA në Tribuna Channel me Kiki Rrahmani.

Pjesë e inserteve në kuadër të emisionit ishte këngëtari i njohur kosovar i cili sjell rrëfime shumë interesante për Diellzen, ndër të tjera ai zbulon edhe detaje rreth klipit të tij më të ri duke bërë të ditur që Diellza është pjesë e klipit në rolin e aktores.

Për të kuptuar se për cilin këngëtar bëhet fjalë dhe detaje të tjera klikoni linkun në vazhdim./GazetaTribuna/